Lagi banyak gambar!!! Adakah Hadi nafi video besi juga

Thursday, 11 April 20130 comments
Dua minggu lepas, bekas Timbalan Ketua Keselamatan PAS, Shaidi mempersoalkan keputusan Nik Aziz untuk terus mencalunkan Dr Saiful sebagai ADUN Selinsing.

Shaidi mencabar Saiful dan pasangannya membuat juain DNA untuk dibanding dengan DNA anak kedua bongsu pasangnnyanya. Sehingga kini sebelah sana terus mendiamkan diri tidak menafikan malah menjawab atau saman.Nik Aziz pun mati-mati mempertahankan Anwar Ibrahim yang terlibat dengan China Doll dalam video yang boleh disahkan oleh Dato Eskay dan polis serta pelbagai bukti tersedia.

Malah dia mengugut sesiapa yang menuduh Anwar Ibrahim dengan hukuman tuhan kerana fitnah (walupun berbukti dan saksi). Haji Hadi pula kata video bukan bukti. DIa hanya besi tak boleh jadi saksi. Tapi video boleh jadi bukti.
 
Tengahhari tadi, kita didedahkan dengan video seks melibatkan Setiausaha Agong PAS, orang kuat Cikgu Hadi dan ahli faction ulamak, Cikgu Pa di Kedahan69ers SINI 

Kami ada pula lagi gambar-gambar lain:

Apa sekali helah yang mahu diguna, gambar-gambar di atas pasti menunjukkan ianya Cikgu Pa. Sama dengan orang di bawah:
Sebelum nak tuduh UMNO dan label UMNO sebagai UMNOporno dua ahli AMK ditangkap atas tuduhan memyebar. Baca Flying Kick SINI

Adakah Hadi mahu katakan besi juga?

TERKINI

Video berikut


Share this article :

Post a Comment

 
| |
Copyright © 2011. ynasidek - All Rights Reserved